Σε απάντηση στις ευθύνες που επιρρίπτει η πρόεδρος κ. Φωτεινή Γκαγκαμάνου για τη μη διεξαγωγή των κούλουμων στους κατοίκους και στο Σύλλογο Γυναικών της Oιχαλιας.

«Απευθύνθηκα σε κατοίκους και στο Σύλλογο Γυναικών Οιχαλίας με την πεποίθηση ότι θα βοηθήσουν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Αν και έχοντας ως Οιχαλία όπως και όλα τα δημοτικά διαμερίσματα την υλική και οικονομική συνδρομή του Δήμου Φαρκαδόνας για αυτές τις εκδηλώσεις, η στάση τους ήταν απρόθυμη. Κατά συνέπεια μην μπορώντας να αναλάβω μόνη μου την πραγματοποίηση της διοργάνωσης αποφάσισα την μη διεξαγωγή της εκδήλωσης για φέτος» είπε χαρακτηριστικά η κα. Γκαγκαμάνου. Πηγή: oichalianews.gr

Mάλλον η κ. Γκαγκάμανου δε γνωρίζει ποιες ειναι οι αρμοδιότητες της ως πρόεδρος της τοπικής κοινότητας και ποιες των διαφόρων οργανώσεων.

Δικαιολογεί όπως φαίνεται την ανικανότητά της, κατηγορώντας τους άλλους. “Αφου δεν την βοηθούν οι κάτοικοι και ο Σύλλογος αποφασίζει να μην κάνει κούλουμα”!!

Τόσα χρόνια πως μοιράζονταν η φασολάδα χωρις τη συμμετοχή των κατοίκων ή του συλλόγου; Δε μπήκε στον κόπο να αναρωτηθεί και να μάθει!; Αν αδυνατεί να φτιάξει και να μοιράσει ενα καζάνι φασολάδα πόσο μαλλον μπορει να διοικήσει μια κοινότητα;

Share This